SnowRider TV Ep. 147, Säsong 7

Innehåll: Då har vi arrangerat våran andra golftävling, häng med på en minst sagt speciell dag. I tvåmannalagen behövde en grönt kort och den andra skulle skulle inte ha det, det gjorde det hela intressant. Vi träffar Dennis Åberg från Maptun som berättar om nya Maptuner Nano, som precis har släppts på marknaden efter flera års utveckling. Dess kompakta, trådlösa design möjliggör enkel anslutning och kontroll via MyMaptuner appen på din smartphone. Denna svenskkonstruerade innovation erbjuder trimning och övervakning av din snöskoter på det mest tillgängliga och enklaste sättet någonsin. Och med tillgång till Maptunes stora tuningbibliotek får du en kör- eller åkupplevelse som aldrig förr. Mer info på www.maptun.com

Programmet presenteras av:
Sledstore www.sledstore.se
Cubic www.cubicab.se
MC Xpress www.mcx.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt. Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet.

03 Nov 2023 SnowRider TV