Tiden går fort när man har roligt!

Det var ett tag SnowRider såg dagens ljus för första gången, hösten -97 närmare bestämt. Sedan dess har det hänt jättemycket, och samtidigt ingenting.

Jag som är chefredaktör heter Björn Friström och har ett gäng medarbetare som alla brinner för sin uppgift, att göra en skotertidning vi själva vill läsa. Vi har varit med om mycket sedan starten för sjutton år sedan sedan och vi har förhoppningsvis lärt oss av våra misstag, och blivit bättre på att göra tidning.

Björn Friström är chefredaktören som lever som han lär. På min gård finns alla slags motorfordon du kan tänka dig och skoteråkning tar naturligtvis upp den mesta vakna tiden på vintern. Sommartid åker jag raggar och sportbil samt tävlar i dragracing vilket jag gjort i snart 25 år.

Mikaela Friström har den dåliga smaken att vara gift med Björn och brukar bli retad för detta. Mikaela har hand om allting som rör företagets ekonomi men också formgivningen. Hon är vår annonschef och ser till att det mesta ska flyta på utan att krångla. Dans gymping, Björn och motion är några av hennes laster.

Frilansare

Vi har massor av olika frilansare som skriver artiklar i SnowRider. Ingen nämnd ingen glömd. Vill du komma i kontakt med någon av dessa. Kontakta redaktionen.