Tiden går fort när man har roligt!

Det var ett tag SnowRider Magazine såg dagens ljus för första gången, vintern 1997 närmare bestämt. Sedan dess har det hänt jättemycket, och samtidigt ingenting.

Jag som är chefredaktör på SnowRider heter Björn Friström och har ett gäng medarbetare som alla brinner för sin uppgift, nämligen att driva ett snöskotermedia som ska underhålla alla slags snöskoteråkare på alla nivåer högt som lågt. Vi har varit med om mycket sedan starten för snart 30 år sedan och vi har sedan dess blivit stora på alla plattformar för att i slutändan gå varvet runt och numera bara agerar digitalt. 

Vi på SnowRider gillar all slags snöskoteråkning och allt de som hör till fordonet snöskoter. Vi går till botten med det tekniska samtidigt som vi försöker att beskriva och förmedla känslan både då det gäller nya och gamla snöskotrar. Vi gör djupdykningar ute i fält i form av tester och provkörningar men också i garaget då vi mer än gärna lyfter på kåporna och väger, jämför samt effektmäter snöskotrar som ingen annan i branschen. Vi har stenkoll på eftermarknaden och tillbehören som snöskoteråkare efterfrågar och det är oss man vänder sig till när man antingen vill veta någonting eller få ut sitt budskap. Vi är SnowRider. Trevligt att träffas.