SnowRider TV Ep. 146, Säsong 7

Innehåll: För drygt 20 år sedan gjorde Mikael Ljungberg Europas första backflip på snöskoter och skotern såldes senare vidare. Åren gick och suget efter att hitta skotern växte fram, plötsligt dök annonsen upp och den var återfunnen. SnowRider på väg in i en ny fas med många nyheter.

Programmet presenteras av:
Cubic www.cubicab.se
MC Xpress www.mcx.se
Sledstore www.sledstore.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt. Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet.

27 Okt 2023 SnowRider TV