SnowRider Golf Open 7 oktober

Några få platser kvar, vill du vara med!

Hej och välkommen till årets upplaga av SnowRider Golf Open. Du och en polare ska tillsammans bilda ett tvåmannalag och deltaga i SnowRider Golf Open, den ytterst trevliga golftävlingen på Mora golfbana för amatören och halvproffset. Ni är två i ett lag, en ska ha grönt kort, den andra ska inte ha det. En ska alltså kunna spela golf, den andra ska alltså vara amatören utan grönt kort. Du får med andra ord inte ha två grönkortare i samma lag eller två utan. Enkelt. Vi har hyrt mora golfbana och har därmed minimerat risken för dig att skjuta ihjäl någon du inte känner.

OBS. Redan 30 lag bokade redan och endast några platser kvar. Boka ditt lag idag!

Tävlingsformen vi kör kallas för 2-manna Scramble där man enkelt förklarat hela tiden spelar på den bästa bollen. Vi tillämpar shotgun start. Vi går ut två lag per boll, i år kör vi 13 hål pga av tid och förra årets alkoholhalt i blodet. Vi blir ju fler i år. Schysta priser från sponsorer finns för de som kan få ner bollen i hålet på minst slag.

Evenemanget SnowRider Golf Open är till för er bortifrån eller för er på hemmaplan och vi ger er tre olika alternativ. Se nedan. Alla regler samt förfarande gås igenom vid anmälan före start den 7:e oktober på golfbanan. Varning. Viss alkoholförtäring kan rent historiskt förekomma. Detta sänkte några lag till en skrämmande låg nivå förra året vilket var roligt att se.

Priser avser per person!!!

Paket 1
Pris per person hela helgen: 2300:-
Följande ingår.
Du anländer till vårt Kungshaga hotell fredag kväll den 6 oktober. Middag, samkväm och trevligheter med gemensamma vänner till vi tröttnar. Du sover såklart på hotellet.
Lördag morgon börjar vi med frukost bara för att 09,00 befinna oss på Mora golfbana för anmälan samt första utslag 10,00. Lunch serveras när det passar dig under dagen. Middag på kvällen hos oss på Kungshaga hotell, fest med prisutdelning, övernattning följt av frukost på söndag morgon, därefter utcheckning.
Priset avser allt från del i rum, till allt annat som golfspel, all mat etc.
Såklart finns fullständiga rättigheter både på banan och hotellet.

Paket 2
Pris per person lördagen: 1000:-
Följande ingår.
Du dyker upp på Mora golfbana 09,00 för första utslag. Käkar lunch på banan och fortsätter mot hål 13. Du följer med till Kungshaga Hotell för middag, prisutdelning och fest vilket troligen blir det roligaste du gjort på länge.
Lunch middag på kvällen samt golfspelet ingår i denna summa.
Såklart finns fullständiga rättigheter både på banan och hotellet.

Paket 3
Pris per person lördagen: 699:-
Följande ingår.
Du dyker upp på Mora golfbana 09,00 för anmälan och första utslag 10,00. Käkar lunch på banan och fortsätter mot hål 13.
Efter detta kanske du åker hem och fräschar upp dig bara för att återansluta med oss andra på Kungshaga Hotell för prisutdelning. Äter middag gör du hemma!

Döp ditt lag i anmälan.
Vi har ett maxantal både då det gäller övernattande på hotellet samt deltagare på bana, så först till kvarn.

Kolla in banan på www.moragk.se