SnowRider PokerRun Sälen 24-26/3

Att vi på SnowRider hittar på olika koncept för att vi ska få träffas och umgås med snöskotern som den gemensamma nämnaren är inte helt fel. Det är helt rätt, bara så att du vet det.

Den 24-26 mars så kör vi evenemanget Poker Run Sälen på Hotellet vid Fjället i Transtrand strax utanför Sälen. Vi har hållit till här förut med många av våra evenemang genom åren men inte riktigt haft tid för ytterligare ett evenemang då det bara finns X antal helger på ett år. Men nu dammar vi av en gammal träff som gör det möjligt för oss alla att träffas på vårkanten då vädret brukar vara lite mer medgörligt och trevligt. Du som är sugen att vara med anländer fredag kväll eller lördag morgon beroende på vilket paket du väljer. Du/ni blir indelade i ett lag eller skapar ett eget och detta lag ska tillsammans bege sig ut på ledsystemet i Sälen för att klara av en femkamp samt samla en bra hand med spelkort för ett avslutande pokerspel på kvällen.

Hotellet vid fjället (föredetta SP/Skotercenter) är vår bas under helgen och det är här du kommer att bo, äta och festa under denna helg. Du/ni som kommer får dyka upp precis som ni vill med vilken snöskoter som helst bara för att under lördagen den 25:e hitta fram till de fem stationer vi har placerat ut någonstans i Sälenfjällen. Beroende på om du har en veteranskoter eller en modern maskin så får du ju välja själv om du tar leden eller om det är fågelvägen som gäller. Väl framme vid en station så ska laget göra så bra ifrån sig som möjligt och helt enkelt utföra en uppgift och hoppas på att ni är det lag som lyckats bäst och därmed fått mest poäng. Det lag som skrapat ihop mest poäng efter alla fem stationer vinner såklart. Varje lag får också dra ett spelkort och efter fem stationer så har ni en komplett hand som ska spelas på kvällen och till slut har vi även en pokervinnare också. Vi har lite sponsorer som står för schysta priser för våra vinnare.

Jag är ensamkommande
En vis man frågade en gång vad en utländsk onanist kallas? Svaret är, ensamkommande. Ganska kul och oavsett om du skrattade eller ej så ska du inte vara rädd för att komma hit själv eller med en polare på denna träff. Kommer du själv eller ett par stycken så delar vi enkelt in dig i ett lag. Varje lag ska ha cirka fem deltagare.

Jag har massor av vänner
Kommer ni ett helt gäng runt fem personer så är det ju bara att ni anmäler er. Skulle ni vara några för många eller för få så gör det ju ingenting eftersom detta inte är VM utan en trevlig rolig träff där vi ska ha kul och umgås.

Lite allmänt
Ni som väljer paket 1 kommer hit på fredag kväll och äter en Poker-middag kl 18,00, och går sedan och sover på ert rum. Nu när jag tänker efter så är ni ju vuxna så det är ju stor chans att ni faktiskt hänger i baren tills ni får nog, vilket är helt okej. För er som väljer paket 2 så är det lördag morgon som gäller. Då blir det först frukost för de med paket 2 och genomgång för er alla inför starten som går klockan 10,00. Ni får då en karta och eftersom det inte är någon tävling till varje kontrollstation så är det upp till er när ni åker, vilken station ni tar först och så vidare. Ni får alltså ta vilken väg ni vill, besöka stationerna i den ordning som passar er bäst och vi släpper iväg er alla på en gång. Lunch serveras ute under dagen och ska ni passa en viss tid och plats under dagen så är det lunchstället. När alla stationer besökts så ska ni bege er till Hotellet vid Fjället igen där after skoter, poängräkning, poker, och middag väntar. Såklart festas det till sena natta bara för att ni återigen ska sova och sen på söndagsmorgonen intaga frukost innan ni åker hem. Låter det kul? Boka på bokning@hotelletvidfjallet.se
Vi ses!

Paket 1 24-26 Mars detta ingår
Del i rum fre-sön.
Fredag: Middag,
Lördag: Frukost, start i Poker Run, lunch, after skoter , fördrink, poker-middag.
Söndag: Frukost
Pris: 2269:-p/p

Paket 2 25-26 Mars detta ingår
Del i rum lör-sön.
Lördag: Start i Poker Run, Lunch, after skoter, fördrink poker-middag.
Söndag: Frukost
Pris:1789:- p/p

Paket 3 25-Mars detta ingår
Lördag: Start i Poker Run, lunch, after skoter, fördrink, poker-middag.
Pris: 995:-

Alla Bokningar sker på bokning@hotelletvidfjallet.se
Märk mailet: SnowRider PokerRun 2023

www.hotelletvidfjallet.se