Hö-Dagarna 30 oktober

Haydays (Hö-Dagarna) är ett fantastiskt evenemang i USA där alla i snöskoterbranschen deltar, umgås, köper och säljer prylar, tävlar och festar under några dagar ute på en åker. Varför inte dra igång något liknande hos oss på SnowRider? Nu kör vi igång med SnowRiders Hö-Dagar!

Snöskoterns dag som i år infaller den 30-31 oktober samlar så in i helskotta mycket folk att man häpnar, framför allt i området där vi håller till. Jag överdriver inte om jag säger att hela byn stannar upp då antalet människor i rörelse denna helg mångdubblas. Alla snöskoterhandlare har öppna hus och det är full rörelse överallt. Då vi på SnowRider precis har köpt (snart ett år sedan) Kungshaga Hotell som ligger mellan Mora och Orsa så har idén om Hö-Dagarna legat och grott och mognat.

Hö-Dagar är evenemanget som enligt oss ska innehålla allt från en snöskoterinriktat Swap-meet med både maskiner och delar, dragracing med miniskotrar, Outletförsäljning, finbilsutställning, marknad, loppis, fika, fest och allt annat som hör till ett sådant här utomhusevenemang som vi kan ha på de enorma markerna vi har runt Kungshaga Hotell. www.kungshaga.se
 
Alla evenemang har ju en början och vi tänkte därför att snöskoterns dag helgen 30-31 oktober 2021 är det perfekta datumet att dra igång Hö-Dagarna hos oss på Kungshaga i Orsa. Vi vet vis av erfarenhet att alla arrangemang är svåra att starta men också att envishet till slut ger ett återkommande event luft under vingarna. Vi brukar lyckas med det vi företar oss och vi bjuder därför in till Hö-Dagarna 2021 hos oss på SnowRider/Kungshaga Hotell den 30 oktober.
 
Vill du bo här med helpension
Passa på att göra en riktig grabbhelg med polarna i och med detta datum. Vi har ett snöskoterns dag paket till dig som vill bo på Kungshaga Hotell. Du anländer fredag kväll och käkar och träffar likasinnade. Sover djupare än på länge för att sedan vakna till en trevlig frukost. Du gör sedan stan och besöker alla skoterhandlare i Mora bara för att vara tillbaka i god tid till Kungshagas ägor för Hö-Dagarna och allt det innebär. Middag på kvällen, lite rajtantajtan och en god natts sömn bara för att återigen få en trevlig frukost innan hemfärd och utcheckning före lunch. Allt detta för endast 1 800:- kronor. Varför inte samtidigt passa på att ta med din snöskoter för försäljning på området? För att boka ett boendepaket besök www.snowrider.se

Vill du komma hit som privatperson och ställa upp ett stånd?
Du som vill sälja någonting får göra det gratis och utan kostnad. Vi vill att det ska vara snöskoter- eller motorrelaterat på något sätt. Det kan alltså vara allt från kläder, släpvagnar, snöskotrar, ATV, Vattenskoter, Mc, mopeder, bildelar och alla slags tillbehör däremellan. Maila bjorn@snowrider.se
 
Har du ett företag eller en produkt som du vill visa upp eller sälja?
Du kanske har en produkt som du vill visa upp? Du kanske vill sälja lite snö- skoter eller motorrelaterade prylar? Kanske du säljer sedvanliga marknadsprylar? Hör med oss före vad som funkar för oss och vår Hö-Dag. Det är klart du ska komma hit och visa upp vad du har och kanske få tillfälle att göra lite affärer. Detta kostar dig ingenting eftersom du står här gratis. Du måste dock tala om vad du vill sälja samt anmäla dig med ett mail till bjorn@snowrider.se