Jethwear i samarbete med Barncancerfonden

Idag gör vi vårt samarbete med Barncancerfonden offentligt. Vi är oerhört stolta, glada och varma i hjärtat över att vara med och bidra i kampen mot barncancer. Här kan ni läsa pressreleasen kring samarbetet.

Denna kampanj beräknas dra in ungefär 130,000kr till Barncancerfonden. Tillsammans med våra återförsäljare skänker Jethwear 10% av intäkterna av vår barnkollektion till Barncancerfonden. 

Framsteg inom barncancerforskningen möjliggörs bland annat tack vare bidrag från engagerade företag. - Vi beundrar Barncancerfondens envisa kamp med att stödja och hjälpa drabbade barn genom att samla in pengar till livsviktig forskning kring barncancer. Att som förtagare och pappa till två barn se möjligheten i att bidra genom vårt varumärke Jethwear och den verksamhet vi bedriver känns bra säger Eric Nordström, VD och ägare av Jethwear. 

Produkterna finns att köpa hos din lokala skoter återförsäljare som du kan hitta på jethwear.se 

”Vi är väldigt glada att Jethwear väljer att stötta barn med cancer och deras familjer genom ett samarbete med oss. Vi vill att alla barn med cancer ska överleva och få leva ett liv så fritt från komplikationer som möjligt. För att lyckas med det är stödet från företag som Jethwear otroligt viktigt.”

Katarina Gustafsson – Partneransvarig på Barncancerfonden