Nyhet från Raven

Raven Highmark är det senaste tillskottet i Ravens kollektion och finns för tillfället tillgånglig i svart men fler färger kommer längre in i säsongen. Overallen är utformad för att klara olika väderförhållanden som våt snö och regn, men designad för utseende och mångsidighet. Overallens skal är konstruerat av kraftigt 500D nylon med förstärkta inre paneler på armbågar och knän av aramid.

Overallen har en atletisk passform som är idealisk för att röra dig med lätthet, samt flera smarta detaljer som snö-skyddade dragkedjor, stormflikar till baksidan av skoterkängorna och justerbara hängslen. Oavsett om du ska ut och köra i seriösa spår eller leker med barnen i snön, så är detta overallen för dig.

Egenskaper:
• Vattentätt - 20 000 mm/5 000 g/m² bunden membran
• Slitstarkt 500D aramid-förstärkt nylonskal 
• Foder i polyesternät 
• Snösäkrade ventilationsöppningar med dragkedja i armhålorna och byxbenet 
• Kraftiga dragkedjor 
• Dubbla bröst- och midjefickor
• Ficka på vänster ärm
• Svart reflekterande tryck på rygg och byxben
• 2-vägs blixtlås med dragtapp och stormflik 
• Justerbara hängslen
• D-ring i Aluminium

Du hittar overallen hos Sledstore! Se till och inte missa det tidsbegränsade erbjudandet vi har för närvarande på vår Facebook sida!