SnowRider TV Ep. 90, Säsong 4 - BLS vinnaren inköpt, Skoter från Kungshaga

Innehåll: Vi kollar in senaste snöskoter inköpet, en Arctic Cat F7 Firecat som under flera år var BLS vinnare i SnowRider Magazine. Vi tar ett snack med våra första skotergäster på Kungshaga, Björn har fixat skoterled ända fram till hotellet. Så nu är det bara att boka boende och komma och köra snöskoter, m.m.

Programmet presenteras av:
Linsell Skoter & Motor www.skoterochmotor.se
Jämtlands Gymnasium www.jgy.se
Salab www.salab.nu
509 www.ride509.com

Kolla in vår YouTube kanal och prenumerera för mer bra innehåll. www.youtube.com/snowridermagazine

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se