SnowRider TV Ep. 82, Säsong 4 - SnowRider + Kungshaga Hotell, Snöskoter förarbeviskurs online

Innehåll: Nu kan du checka in på våran redaktion 365 dagar om året, SnowRider har köpt Kungshaga Hotell och du är varmt välkommen att bo hos oss. Vi har massor av idéer som vi kommer att erbjuda under vintern. I dessa coronatider anpassar vi oss och nu kör vi våra förarbeviskurser online, m.m.

Programmet presenteras av:
Simo www.simo.nu
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
MapTun www.maptun.com
Scott www.scott-sports.com

Kolla in vår YouTube kanal och prenumerera för mer bra innehåll. www.youtube.com/snowridermagazine

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se