SnowRider TV Ep. 79, Säsong 4 - Väga mäta snöskoter, Ledsladdar

Innehåll: Vikt är aldrig bra när man ska köra snöskoter ute i djupsnö. Att släpa med sig så lite som möjligt är alltid att rekommendera. Så vi passade på att väga och mäta lite snöskotrar, självklart proppfulla med bensin, olja och kylvatten. Vad har marknaden att erbjuda då det gäller skoterledsladdar, vad kan man justera på sladden för bästa resultat, m.m.

Programmet presenteras av:
Idreskoter & Motor www.idreskoter.com
Hanngrens Bil & Sadelmakeri www.hanngrens.nu
Maptun www.maptun.com
SSCO - Sveriges Snöskoteråkares Centralorganisation www.ssco.nu

Kolla in vår YouTube kanal och prenumerera för mer bra innehåll. www.youtube.com/snowridermagazine

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se