SnowRider TV Ep. 77, Säsong 4 - Test av olika sorters bensin i bromsbänk, del 2

Innehåll: I avsnitt två fortsätter vi kolla på hur det egentligen står till med hur bra en motor går på en viss slags bensin. Är det någon skillnad alls? Om svaret då är ja, ställer man ju sig frågan hur stor är skillnaden är. En tripp upp till MC Xpress i Piteå för körning i bromsbänk ger alltid svar på alla slags frågor, m.m.

Programmet presenteras av:
Fogelsta www.fogelsta.com
BilletX www.billetx.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com
509 www.ride509.com

Kolla in vår YouTube kanal och prenumerera för mer bra innehåll. www.youtube.com/snowridermagazine

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se