SnowRider TV Ep. 75, Säsong 3 - Vad kan man göra i dessa tider? Björn har idéer

Innehåll: Det är en konstig tid vi lever i just nu, allting kom av sig. Björn har idéer vad man kan sysselsätta sig med. Support your local dealer. Efter en dålig vinter på flera platser och sen det här viruset, så har våra skoterhandlare det extra jobbigt. Så det är läge att stödja dom extra i den här svåra tiden om vi ska ha några handlare kvar till hösten, m.m.

Programmet presenteras av:
MC Xpress www.mcx.se
LEDX www.ledx.se
Gesundaberget www.gesundaberget.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se