SnowRider TV Ep. 74, Säsong 3 - LEDX lyser upp din skoter tillvaro, Brenderup vattenskoter trailer

Innehåll: Vissa gånger behöver man lite extra ljus av någon anledning. Andra gånger behöver man allt ljus man kan få vilket ställer ganska stora krav på lampan man söker. Vi tittar närmare på LEDX Cobra 6500, en lampa som klarar att användas i tuffa förhållanden på snöskotern. Vi kollar in en trailer från Brenderup med kapacitet att lasta två vattenskotrar. Har ett system med skenor med hög glidförmåga som underlättar av- och pålastning av din vattenskoter. Justerbara skenor och vinsch samt multijusterbart vinschtorn som gör att trailern enkelt kan anpassas till din skoter. Utrustad med spolsystem för rengöring av bromstrumma som standard, m.m.

Programmet presenteras av:
Mud and Snow www.mudandsnow.se
Jämtlands Gymnasium www.jgy.se
MC Xpress www.mcx.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se