SnowRider TV Ep. 73, Säsong 3 - Snöskoter accelerationstest 2020

Innehåll: Man kan testa och jämföra snöskotrar på olika sätt, vårat accelerationstest är ett av dom. Snön var relativt hård, men lite blöt och verkligen sög tag i mattorna vilket gjorde att vi uppskattade detta test som rättvist för alla inblandade lössnömaskiner. Vi var beväpnade med tidtagning och radarpistol för att reda ut hur hur snabbt ett gäng maskiner från 2020 kunde avverka den valda sträckan. Vi gjorde detta test med stillastående start och såg till att alla hade samma förutsättningar. Vi körde alla maskiner flera gånger, valde bort dom sämsta tiderna, använde de bästa tre och fick fram en medeltid och hastighet som vi presenterar här. Sträckan vi körde var 150 meter och vi mätte den totala toppspeeden på denna sträcka samt 0-100 tiden på de maskiner som kom upp i denna hastighet innan målgången.

Programmet presenteras av:
Powerboots www.lindstromnilsson.se/powerboots
Nallgård Adventures www.nallgardadventures.se
Mud and Snow www.mudandsnow.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se