SnowRider TV Ep. 72, Säsong 3 - Felsökning av snöskoter, Taxisled

Innehåll: En av våra projektmaskiner går inte som den ska, så vi besöker Abris och gör en felsökning av snöskotern och ser vad som hänt. Vi kollar in Taxisled som är en smart och smidig produkt, kälken är ämnad för persontransport och erbjuder hög komfort och möjlighet till en aktiv åkning för passagerarna. Dynans höjd och utformning ger en naturlig sittställning som gör resan trevligare då man lätt kan se, förbereda och anpassa sig efter gropar och stötar. Det finns också en variant som tar två stycken rullstolar med respektive individ i, m.m.

Programmet presenteras av:
Maptun www.maptun.com/se/
Cubic www.cubicab.se
Modshop www.modshop.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se