SnowRider TV Ep. 71, Säsong 3 - Scott 2021 snöskoter kläder, skor, skydd, goggles

Innehåll: Vi besöker Olarsgården i Sälen för att kolla in Scotts 2021 sortiment tillsammans med ett gäng handlare. En av nyheterna är Scott DS Flex som finns både som monosuit och som anorak med hög byxa. DS Flex har någonting som kallas för fyrvägsstretch, detta robusta och smidiga tyg är alltså töjbart åt alla håll och är därmed riktigt smidigt att ha på sig. Sam och Patrik går igenom Scotts kläder, skor, skydd och goggles med oss, m.m.

Programmet presenteras av:
Precision EFI www.altaracing.no
Mud and Snow www.mudandsnow.se
Parts Europe www.partseurope.eu

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se