SnowRider TV Ep. 70, Säsong 3 - Arctic Cat 2021 snöskoter nyheter, Support your local dealer

Innehåll: Vi testar och kollar in snöskoter nyheterna från Arctic Cat 2021, Janne Flemström går igenom maskinerna. Support your local dealer. Efter en minst sagt dålig vinter så har våra skoterhandlare det extra jobbigt. Om vi ska ha några handlare kvar till hösten så är det läge att stödja dom lite extra. Lite engagemang från er alla gör en stor skillnad för våra duktiga handlare, m.m.

Programmet presenteras av:
West-Bike www.west-bike.se
Cubic www.cubicab.se
Modshop www.modshop.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se