16 Mar 2020

Snow Outlaws 21 Mars Inställt pga Coronavirus

Snow Outlaws.jpg (1)

Vi väljer att ställa in Snow Outlaws nu till helgen den 21 Mars PGA Corona-virus. Vi har fått en del återbud från tävlande samtidigt som våra norska åkare inte kommer att kunna dyka upp på tävlingen. Vi är ju inte heller helt säkra på att maxtaket om 500 besökare kommer att vara kvar på lördag.

Vi har alltså beslutat att ställa in tävlingen för att inte dra på oss mer kostnader än vad vi hittills gjort och väljer att komma igen nästa säsong med ännu fler Snow Outlaws tävlingar. Tack alla ni som anmält er. Vi kommer att kontakta SMA idag om återbetalning mm.

SnowRider HillCross
Vi vet inte i dagsläget om denna tävling kommer att kunna genomföras. Vi har snö, vi har lust, vi har massor av anmälda. Vi vet däremot inte hur läget ser ut om en månad och väljer därför att ta det lite lugnt. Vi återkommer ang SnowRider HillCross senare.

Taggar