SnowRider TV Ep. 68, Säsong 3 - Monsterlarven, Maptun fixar mer effekt i snöskotern

Innehåll: Vad gör man om man har långtråkigt? Bygger en monsterlarv såklart. Vi har besökt Bröderna Andersson i Ede där det byggts och slutförts många galna projekt. Viktor från Maptun kom förbi oss och mappade och finjusterade in steg 3 på en Ski-Doo 900 ACE Turbo, som ger ungefär 220hk med 1,35 bars laddtryck. Maptun som erbjuder flera motoroptimeringssteg för att få ut mer effekt av snöskotern, m.m.

Programmet presenteras av:
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
TJ:s Skoter & Motor www.facebook.com/Tjs-Skoter-och-Motor-379552575511862/
Mud and Snow www.mudandsnow.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se