SnowRider TV Ep. 67, Säsong 3 - Första upplagan av snöskoter tävlingen Snow Outlaws, Speedshop

Innehåll: Nu har vi kört dragracing tävlingen Snow Outlaws på Gesundaberget, med över 70 anmälda snöskotrar. Snabba heat och skoj racing där man med skoter på snabbaste sätt färdas mellan A och B med ”standard” och värstingmaskiner. Vi besöker Speedshop och ser hur de har det i Krokom, m.m.

Programmet presenteras av:
Modshop www.modshop.se
Yamaha Motor Scandinavia www.yamaha-motor.eu/se/sv/
Parts Europe www.partseurope.eu

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se