SnowRider TV Ep. 66, Säsong 3 - Canonball Run 2020, nytt rekord med 220 snöskotrar

Innehåll: 8:e upplagan av Canonball Run har genomförts med nytt rekord av veteranskotrar, hela 220 stycken var på plats. Ni får följa med och se vad som hände, massor av myspys och skoj i skogen runt Älvdalen och Evertsberg.

Programmet presenteras av:
Lofsdalen www.lofsdalen.com
Cubic www.cubicab.se
LEDX www.ledx.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se