SnowRider TV Ep. 65, Säsong 3 - Möjligheter med 3D laser scanning, Bromans snöskoter garage

Innehåll: Hur funkar 3D laser scanning och vad har man för möjligheter när man vill göra förbättringar eller bygga om skotern, vi gör ett besök hos AFRY och får våra frågor besvarade. Vi kollar in Christian Bromans garage, just nu skruvas det på en Yamaha Exciter EX570 som ska uppdateras med ny motor och tunnel. Sista förberedelserna för Snow Outlaws på Gesundaberget pågår, m.m.

Programmet presenteras av:
Arctic Cat www.arcticcat.com
Jämtlands Gymnasium www.jgy.se
Precision EFI www.altaracing.no

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se