SnowRider TV Ep. 64, Säsong 3 - SnowRider Weekend, Framtidens snöskoter pulka

Innehåll: Häng med under SnowRider Weekend på Lofsdalens Lägergård. Ett populärt event som i år drog närmare 100 glada skoteråkare. Vi har kollat in framtidens snöskoter pulka med panoramautsikt. Man tar sig enkelt i och ur vilket gör att fler kan njuta av fjällen och hela familjen kan ta en skotertur. Har plats för två vuxna och ett barn, sits och ryggvärme. Skidhållare som är låsbart, ISO-Fix fästen för barnstol. Snart dags för Snow Outlaws på Gesundaberget 22 februari, m.m.

Programmet presenteras av:
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
Nallgård Adventures www.facebook.com/Nallgård-Adventures-Skoteruthyrning-647007032010274/
Blixtens Racing www.blixtensracing.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se