SnowRider TV Ep. 63, Säsong 3 - Dynotest Ski-Doo Summit 850 E-TEC Turbo, Adam Renheim

Innehåll: Vi har bromsat helt nya Ski-Doo Summit 850 E-TEC Turbo hos MC Xpress. Snabba ryck då det är mindre än en månad sedan modellen släpptes i USA. Europas största skotercross tävling ÖSSK Cup, tidigare Arctic Cat Cup kördes för 48:e gången. Vi var där och kollade läget, vi fick också en pratstund med Adam Renheim som oturligt skadade benet i början av skotercross säsongen borta i USA. Nu är han hemma i Sverige för att rehabilitera sig och ladda upp inför nästa säsong. Snart dags för Snow Outlaws 22 februari på Gesundaberget, m.m.

Programmet presenteras av:
LEDX www.ledx.se
Cubic www.cubicab.se
Maptun www.maptun.com/se/

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se