SnowRider TV Ep. 62, Säsong 3 - Precision EFI bromsning hos MC Xpress, Oakley goggles

Innehåll: Besök hos MC Xpress i Piteå där Precision EFI bromsar skotrar. Det är enklare än någonsin att pumpa upp effekten nuförtiden. Precision EFI från Kanada är företaget som sysslar med effektökning i flera steg till fyrtakts turboskotrar men också tvåtaktssidan. Man jobbar direkt i original ECU:n och har därmed eliminerat ett eventuellt piggy back system, man tar ur originalinformationen från ECU:n och stoppar in en ny vassare mapp som då ska ge mer effekt. Vi kollar in goggles från Oakley, m.m.

Programmet presenteras av:
Mud and Snow www.mudandsnow.se
Sledstore www.sledstore.se
Parts Europe www.partseurope.eu

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se