SnowRider TV Ep. 61, Säsong 3 - Montera avgassystem på snöskotern, Kimpex hjälm och goggles

Innehåll: Med ett BK-system så får du en förlängning av avgassystemet som leder ut avgaserna bakom skotern. Kan även förlängas för att leda ut avgaserna bakom pulkan. Vi kollar in hjälm och goggles från Kimpex. Sista förberedelserna för Canonball Run pågår, m.m.

Programmet presenteras av:
Jämtlands Gymnasium www.jgy.se
Powerboots www.lindstromnilsson.se/powerboots
FXR Racing www.fxrracing.com

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se