SnowRider TV Ep. 60, Säsong 3 - Anrik snöskoterbutik som varit stängd i 25 år, Lingvalls Motor

Innehåll: Tidskapseln hos Täpp Nils Nilsson AB, den anrika snöskoterbutiken i Malung som varit stängd i 25 år. I början av 1980-talet var man störst i Sverige på försäljning av snöskoter. Här hittar vi ett imponerande reservdelslager med riktigt heta bitar till Aktiv, Arctic Cat, Ski-Doo, Yamaha och massor av andra märken. Vi besöker Lingvalls Motor i Gävle, två butiker med ett riktigt stort utbud. Ski-Doo Summit 850 E-TEC Turbo, Snow Outlaws, m.m.

Programmet presenteras av:
Modshop www.modshop.se
Scott www.scott-sports.com/se/sv/
Yamaha Motor Scandinavia www.yamaha-motor.eu/se/sv/

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se