SnowRider TV Ep. 59, Säsong 3 - Sveriges största släpvagnsmärke Fogelsta, Airoh snöskoter hjälm

Innehåll: Vi besöker Brenderup Group och kollar in nya fabriken där montering och utveckling sker av varumärkena Fogelsta och Brenderup. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Vi kollar in hjälmar från Airoh. Leatt visar upp goggles, m.m.

Programmet presenteras av:
Cubic www.cubicab.se
Sledstore www.sledstore.se
Salab www.salab.nu

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se