SnowRider TV Ep. 58, Säsong 3 - Totaltek i Rovaniemi, DBC har vad du behöver till din snöskoter

Innehåll: Vi har besökt Totaltek i Rovaniemi för att se vad de har på gång, här producerar man bl.a. styrstål, stötdämpare och boggieskenor. I Finland hälsade vi också på DBC, en jättestor eftermarknads leverantör med 125 000 artiklar till motorcykel, ATV, snöskoter och marin. Björn går igenom Canonball Run som körs 25 januari, m.m.

Programmet presenteras av:
Yamaha www.yamaha-motor.eu/se/sv/
Lidéns Järnia Sorsele www.jarniasorsele.se
Mud and Snow www.mudandsnow.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se