SnowRider TV Ep. 57, Säsong 3 - Allt om snöskoter tävlingen Snow Outlaws, Ultimax variatorrem

Innehåll: Björn går igenom allt man behöver veta om dragracing tävlingen Snow Outlaws, vi besöker Gesundaberget utanför Mora där tävlingen körs. Denna avskalade råa tävlingsform har TV-serien Street Outlaws som förebild där man i enkel form tävlar om att avverka en förutbestämd sträcka, utan tidtagning och startgran. Först över mål vinner. Vi kollar in skoterkläder från Sweep. Ultimax visar upp variatorremmar, m.m.

Programmet presenteras av:
West-Bike www.west-bike.se
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
Scott www.scott-sports.com/se/sv/

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se