SnowRider TV Ep. 56, Säsong 3 - Hur fixar man en krockad snöskoter, Pjesker Adventure

Innehåll: Vi besöker Cubic för att få reda på hur man reder upp en krockad snöskoter, till exempel när man först börjar byta prylar själv för att sen inse att skotern är sned. Hos Pjesker Adventure utanför Arvidsjaur kan du räkna med en helhetsupplevelse med aktiviteter och äventyr i Norrland. Vi besöker Leonarden i Lindvallen och kollar hur de har det i Sälen. Sveriges näst största Yamaha handlare med ett stort utbud av utrustning och tillbehör. Björn visar sin nya motorbyggarhörna i garaget och vill att ni skickar in foto och film på hur just erat garage ser ut, m.m.

Programmet presenteras av:
Parts Europe www.partseurope.eu
FXR Racing www.fxrracing.com
Maptun www.maptun.com/se/

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se