SnowRider TV Ep. 55, Säsong 3 - En av de säkraste hjälmarna för snöskoter, Fogelsta släpvagn

Innehåll: Pär Berglund från FXR på plats i studion för att prata om den oöverträffade hjälmteknologin från 6D. Med ATR modellerna så har 6D fortsatt att utveckla sitt ODS system för att göra en ännu bättre och säkrare hjälm. ODS systemet ger invändig fjädring som fördelar och dämpar slagkraften vid händelse av olycka och skyddar huvudet bättre än traditionella hjälmar. Vi får en genomgång av Fogelsta släpvagn S1945 Inline, en storsäljare bland snöskoteråkare. Flakytan gör det möjligt att lasta två snöskotrar med tillbehör samtidigt. Björn pratar med FOX om stötdämpare till skotern. Caliber visar upp sina skydd för släpvagnar, m.m.

6Ds hemsida www.6dhelmets.com
FXRs sortiment av 6D hjälmar www.fxrracing.com/collections/mens-helmets-snow/products/6d-atr-2-race-div-helmet-20
6D videointroduktion www.youtube.com/watch?v=wk94MdHGSPg&t=214s

Programmet presenteras av:
Sledstore www.sledstore.se
Modshop www.modshop.se
Blixtens Racing www.blixtensracing.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se