SnowRider TV Ep. 54, Säsong 3 - Snow Outlaws ny tävlingsform för snöskoter, Sno-X produkter

Innehåll: I vinter är det dags att köra igång Snow Outlaws, en ny tävlingsform där man med skoter på snabbaste sätt ska färdas mellan A och B med ”standard” och värstingmaskiner. Vi kollar in Sno-X som tillverkar eftermarknadsprodukter. Henrik Selander från Klingheim på plats i studion och visar upp en användbar vattentät strumpa. Vi besöker Däck & maskin och ser hur de har det i Vilhelmina, m.m.

Programmet presenteras av:
Arctic Cat www.arcticcat.se
Parts Europe www.partseurope.eu
Powerboots www.lindstromnilsson.se/powerboots

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se