SnowRider TV Ep. 53, Säsong 3 - Kelekkamessut 2020 Europas största mässa för snöskoter

Innehåll: Vi har besökt Europas största snöskotermässa Kelekkamessut. 19 000 besökare var på plats i Rovaniemi under två dagar för att kolla in vinterns snöskoternyheter. Alla årets maskiner visades upp samtidigt som branschens största aktörer visade upp årets kollektioner och nyheter. Man presenterade också 2020 års skotercross modell Lynx Rave 600RS E-TEC, m.m.

Programmet presenteras av:
Modshop www.modshop.se
Scott www.scott-sports.com/se/sv/
Mud and Snow www.mudandsnow.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.


Maila  för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se