SnowRider TV Ep. 51, Säsong 3 - Unikt Lynx Skinz snöskoter bygge av Modshop, Sprinter wrapping

Innehåll: Vi besöker Modshop i Arvidsjaur och följer deras Lynx BoonDocker DS 3900 Skinz bygge. Björn presenterar två projektskotrar som ska fixas i vinter. Vi drog till Stockholm med våran sprinten för en helfoliering hos Bil & Glasdesign, sen fortsätter vi med ett besök hos B&C Marine i Västerås, m.m.

Programmet presenteras av:
Yamaha www.yamaha-motor.eu/se/sv/
Ski Protec www.mcmab.nu
Sledstore www.sledstore.se

I SnowRider TV får ni träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi besöker platser, företag och evenemang. Teknik och mekanik är något som vi sätter högt upp på listan. Exempelvis visar vi hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du hittar SnowRider TV på Facebook, YouTube, Instagram och genom vår hemsida www.snowrider.se