SnowRider TV Ep. 50, Säsong 2 - Projektskotern är klar, Camso skotermattor

Innehåll: Bruce från Camso visar upp nya skotermattor som finns att köpa i höst, vi får också se en Snowbike bandsats från YETI SnowMX. Jason från Straightline Performance och RSI visar nya prylar till snöskotern. Bl.a. stötfångare i olika färger med LED-lampor så du kan matcha skotern, styren i olika former och handtagsskydd med LED-lampor. Vi kollar också in projektskotern som nu är färdig, m.m.

Programmet presenteras av:
NOCCO www.nocco.com/sv/
Gesundaberget www.gesundaberget.se
MC Xpress www.mcx.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se