SnowRider TV Ep. 49, Säsong 2 - VM i SnowRider Hillcross 2019, Ny designade snöskoter skidhjul

Innehåll: Förra helgen körde vi SnowRider Hillcross på Gesundaberget med över 200 deltagare. Vädret var kanon, massor av nöjd publik, tävlanden och utställare. Här är ett smakprov på vad vi upplevde på plats. Besök i studion av Jonas från Sledhead Engineering, som visar upp sina ny designade skidhjul som är nya på marknaden. Snabb och enkel fastsättning då hjulen är självlåsande mot skidans sidor. Använder skidan som bärande del av konstruktionen, vilket gör dem tåliga för alla sorters påfrestningar. Vi tog ett snack med Peter Tappen hur det är att vara Scott ambassadör, m.m.

Programmet presenteras av:
Sledstore www.sledstore.se
NOCCO www.nocco.com/sv/
Gesundaberget www.gesundaberget.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se