SnowRider TV Ep. 48, Säsong 2 - Lavinsändare, Cubic har byggt nytt

Innehåll: Henrik Selander från Klingheim på plats i studion för att visa upp lavinsändare. Cubic har expanderat, ett imponerande nybygge med verkstad och stor butik. Förberedelserna pågår för fullt inför SnowRider Hillcross, 201 stycken är anmälda för att tävla med snöskoter uppför Gesundaberget, m.m.

Programmet presenteras av:
Sledstore www.sledstore.se
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
MC Xpress www.mcx.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se