SnowRider TV Ep. 47, Säsong 2 - Besök hos Modshop, Packbar kedjesåg i din ficka

Innehåll: Vi besöker Modshop i Arvidsjaur där vi får en genomgång av eftermarknadsdelar till snöskotern. Vi kollar in Nordic Pocket Saw som är en kompakt kedjesåg som är extremt stark och väldigt kraftfull. Är enkel att stoppa undan i sitt fodral i fickan eller i ryggsäcken, perfekt att ha med på din snöskoter, m.m.

Programmet presenteras av:
Snowdome www.snowdome.se
West-Bike www.west-bike.se
Lingvalls Motor www.lingvalls.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se