SnowRider TV Ep. 46, Säsong 2 - Snöskoter nyheter 2020, Polyver stövlar

Innehåll: Nu har vi kommit hem från våran Snow Shoot turné i norra Skandinavien, där vi kört kommande vinterns snöskoter nyheter 2020. Vi ägnar större delen av programmet till att gå igenom nyheterna från Arctic Cat, Lynx, Polaris, Ski-doo och Yamaha. Vi har testat vinterstövlar från Polyver, det självklara valet för dig som är ute efter bra vinterskor, m.m.

Programmet presenteras av:
Lingvalls Motor www.lingvalls.se
West-Bike www.west-bike.se
Arctic Cat www.arcticcat.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se