SnowRider TV Ep. 45, Säsong 2 - Besök hos MC Xpress, Lindblads Motor en av de äldsta i branschen

Innehåll: Vi har varit förbi Erik Marklund och MC Xpress i Piteå för att kolla vad de håller på med för roliga skoterprojekt i bromsbänken. Lindblads Motor är en av landets äldsta skoterföretag i branschen. Vi hälsar på Per Lindblad i butiken och ser hur de har det i Vilhelmina. Viktor Lindblad berättar om sin senaste resa till Revelstoke där han körde skoter med lössnölegenden Rob Alford. Hemma i Sverige kör Viktor en Ski-Doo Summit X, vi får lite tips på uppdateringar av maskinen, m.m.

Programmet presenteras av:
Snowdome www.snowdome.se
Arctic Cat www.arcticcat.se
Maptun www.maptun.com/se/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se