SnowRider TV Ep. 44, Säsong 2 - Skoterdelen, Slednecks Kalle KJ Johansson

Innehåll: Rundvandring hos Skoterdelen som har 3.000 kvadrat stora lokaler, de har ett väldigt stort utbud av skoterkläder, utrustning, tillbehör och reservdelar till snöskotern. Vi har träffat Slednecks Kalle KJ Johansson som berättar om karriären och sina framtidsplaner. Efter att ha spenderat massor av tid och år i Kanada för att filma och köra snöskoter med de bästa åkarna, så har Kalle fått medverka i några av de största snöskoterfilmerna. Drömmen var när Kalle blev kontaktad av Slednecks som undrade om han ville vara med i teamet som proffsåkare, m.m.

Programmet presenteras av:
Arctic Cat www.arcticcat.se
Modshop www.modshop.se
FXR Racing www.fxrracing.com

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se