SnowRider TV Ep. 43, Säsong 2 - Ski-Doo Elite skoter, Scott kläder 2020

Innehåll: Vi har besökt Jan-Erik Söderqvist som äger en Ski-Doo Elite snöskoter, en av få exemplar i Europa. Scott presenterade sin 2020 kollektion hos Marsfjäll Mountain Lodge i Saxnäs, Patrik går igenom nyheterna, m.m.

Programmet presenteras av:
Arctic Cat www.arcticcat.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Visit Dalarna www.visitdalarna.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se