SnowRider TV Ep. 42, Säsong 2 - Hur jobbar Tull och Polis med snöskoter, YouZee clip-in glasögon

Innehåll: Vi har besökt Tull och Polis i Idre för att se hur en arbetsdag kan se ut, under vintern körs det en hel del skoter. Elvira Lindh kom förbi studion för att visa upp YouZee clip-in glasögon som smidigt sätts in i gogglesen. Efter att ha haft problem att hitta glasögon som fungerar att köra skotercross med, nu är problemet fixat med en riktigt bra lösning från YouZee, m.m.

Programmet presenteras av:
Arctic Cat www.arcticcat.se
Visit Dalarna www.visitdalarna.se
Maptun www.maptun.com/se/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se