SnowRider TV Ep. 41, Säsong 2 - SnowRider Hillcross, Snowdome

Innehåll: Besök i studion från Funbike i Västerås som berättar om deras nya site www.snowdome.se som är inriktad på att sälja skoterutrustning, tillbehör och reservdelar till snöskotern. Vi räknar ner till SnowRider Hillcross lördagen 13 april på Gesundaberget, förberedelserna pågår för fullt för att det ska bli ett kanon arrangemang som förra året.

Länk till anmälan Snowrider Hillcross: www.svenskamotorsportalliansen.se/registrations/add/31
 
Programmet presenteras av:
FXR Racing www.fxrracing.com
Arctic Cat www.arcticcat.se
West-Bike www.west-bike.se
 
I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se