SnowRider TV Ep. 40, Säsong 2 - FXR 2020 Minneapolis, Levi LaVallee

Innehåll: Vi har följt med FXR till USA och och kollat in 2020 kollektionen tillsammans med ett helt gäng handlare från Skandinavien. En riktigt rolig resa med massor av trevligt folk. Vi har varit på supercross, sett skotercross och snowbike. Träffat skoterpersonligheter som Nisse Kjellström, Johan Lidman och Levi LaVallee. Här får ni följa med på våran resa.

Programmet presenteras av:
DBC www.dbc.se
Modshop www.modshop.se
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se