SnowRider TV Ep. 39, Säsong 2 - SnowRider Weekend, Spring Secure

Innehåll: Björns bästa vän i garaget skruvdragaren har lämnat in, IDG Tools har ett bra alternativ som vi kollar närmare på. Häng med under SnowRider Weekend på Lofsdalens Lägergård. Ett populärt event som i år drog närmare 100 deltagare, man fick perfekta förhållanden och grym åkning. Kent från Spring Secure kom förbi och visade upp sin smarta lösning för att inte kåpan på släpvagnen ska riskera att åka igen och skada dig, m.m.

Programmet presenteras av:
FXR Racing www.fxrracing.com
Precision EFI www.altaracing.no
Scott www.scott-sports.com/se/sv

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se