SnowRider TV Ep. 38, Säsong 2 - Canonball Run 2019, nytt rekord med 150 deltagare

Innehåll: 7:e upplagan av Canonball Run har genomförts med massor av veteranskotrar i olika årsmodeller och märken. Ni får följa med och se vad som hände, massor av myspys och skoj i skogen mellan Vika och Älvdalen.

Programmet presenteras av:
Scott www.scott-sports.com/se/sv
Vuoggatjålme www.vuoggatjalme.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se