SnowRider TV Ep. 37, Säsong 2 - Nytt dekalkitt på skotern, Laga mat i skogen

Innehåll: Björn monterar ett dekalkitt från ArcticFX Graphics på projektskotern, kommer han lyckas. Henrik Selander från Klingheim på plats i studion för att visa produkter och hur smidigt det är att fixa varm mat när man är ute med skotern, m.m.

Programmet presenteras av:
Scott www.scott-sports.com/se/sv
Fogelsta www.fogelsta.com/sv/se/
Yamaha www.yamaha-motor.eu/se/sv/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se